Oznámenie o mieste a dni konania ústnej časti hromadného výberového konania v obvode Krajského súdu v Banskej Bystrici, v obvode Krajského súdu v Prešove a v obvode Krajského súdu v Košiciach, v obvode Krajského súdu v Žiline

Publikované


Ústna časť hromadného výberového konania pre vopred neurčený voľný počet miest sudcov okresných súdov a hosťujúcich sudcov v obvode Krajského súdu v Banskej Bystrici sa bude konať 24. júna 2021 (štvrtok) na Krajskom súde v Banskej Bystrici, zasadacia miestnosť č. 204, so začiatkom o 10.00 h.

Ústna časť hromadného výberového konania pre vopred neurčený voľný počet miest sudcov okresných súdov a hosťujúcich sudcov v obvode Krajského súdu v Prešove sa bude konať 24. júna 2021 o 9.00 hod. v spoločenskej miestnosti č. 206 na Krajskom súde v Prešove.

Ústna časť hromadného výberového konania pre vopred neurčený voľný počet miest sudcov okresných súdov a hosťujúcich sudcov v obvode Krajského súdu v Košiciach sa bude konať 25. júna 2021 so začiatkom o 10.30 hod. na Krajskom súde v Košiciach.

Ústna časť hromadného výberového konania pre vopred neurčený voľný počet miest sudcov okresných súdov a hosťujúcich sudcov v obvode Krajského súdu v Žiline sa bude konať 1. júla 2021 o 9.00 hod na Krajskom súde v Žiline.

 


Ďalšie tlačové správy

{{!-- Filetypes --}}